Specializálódott sejtek és fajlagos felület

Ez az animáció a sejtek specializálódásáról és a fajlagos felületről szól.

YouTube-on számtalan kiváló animáció található biológiával és kémiával kapcsolatos témákban egyaránt. Ezek nagyrésze azonban angol nyelvű narrációval van ellátva, így megfelelő nyelvismeret híjján ez jelentősen csökkenti a videók élvezhetőségét, és a megértés esélyét. Ezért a weboldalon magyar nyelvű szinkronizálással kívánunk közelebb hozni az érdeklődőkhöz különböző, YouTube-on fellelhető animációkat. A weboldalon az eredeti YouTube videó látható, ám lenémított állapotban került beágyazásra, és a videó lejátszása közben egy magyar nyelvű, szinkronizált hangfájl hallható. Minden jog a közzétevő csatornát illeti, és az ezen a weboldalon történő megtekintések a tulajdonos csatorna megtekintéseinek számát növelik! A videó eredeti hanggal megtekinthető a YouTube-on a videó címére kattintva!

Az alábbi videó a Free Animated Education csatorna videója, és a sejtek specializálódásáról és a fajlagos felületről szól. A videó eredeti hanggal megtekinthető a YouTube-on a videó címére, vagy ide kattintva!

A videó megtekintéséhez engedélyezd a sütiket!

Ha tetszett a bejegyzés, és szeretnél még több szinkronizált animációt látni a weboldalon, akkor ennek a bejegyzésnek a megosztásával tudod ezt jelezni! A megosztások és az oldallátogatások számából látjuk, hogy érdemes-e hasonló szinkronizálásokat készíteni.

Érettségizni fogsz kémiából? Tekintsd meg, és próbáld ki ingyenesen az online felkészítő tanfolyamunkat ide kattintva.

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Regisztráció
vagy
Elfelejtetted a jelszavad? Add meg az e-mail címed, és kapsz egy linket egy új jelszó létrehozásához e-mailben.
Adataidat nem osztjuk meg senkivel.
Scroll to Top