Jelenlegi státusz
Nem regisztrált
Ár
79900 Ft
Kezdés
Ez a tanfolyam jelenleg zárt

Emelt kémia érettségi online tanfolyam

Kémiából emelt szinten érettségizel 2020 májusban?

Akkor ez az oldal neked szól, olvass tovább!

Talán még csak tervezgeted, talán már bele is merültél a kémia érettségi követelményeibe és érzed, hogy lassan-lassan el kell kezdeni megtervezni a felkészülést. Korábbi érettségi feladatok alapján ugyanis láthatod, hogy bizony az emelt írásbelihez már nem lesz elég a tanórai anyag, és a szóbelire is alaposan fel kell készülni.

A felkészülés menete is elég zavaros sokszor. Néhány információt már biztosan hallottál: kelleni fog az Ötösöm lesz kémiából könyv, meg még “néhány jó tankönyv”. A tankönyveknél szokott jönni azonban a probléma: mindenki mást mond, ebben ez nincs benne, abban meg az nincs, az egyik túl részletes, a másik viszont nem elég az emelt szinthez. Aztán jön a felismerés, hogy a számítási feladatokhoz is csak részben elég az Ötösöm lesz kémiából, az érettségin már más jellegű feladatok vannak.

Az elmúlt években egyre inkább a komplex, több témakör átfogó átlátásán alapuló feladatok kapnak szerepet az érettségin. Nem meglepő, hogy a 2019. májusi emelt írásbeli után ilyen jellegű kommentek születtek a különböző fórumokon és Facebook-csoportokban:

 • „Én megcsináltam szinte az összes feladatot az Ötösöm lesz-ből, de még így is kiakadtam…”
   
 • „Végtelenül elkeseredetten jöttem ki. Szinte feleslegesnek érzem a sok készülést, sok-sok számolást, mert hiába tudom a típusfeladatokat, ezek több típusból állnak, több van összegyúrva. Az Ötösöm lesz kémiából könyv hiába nagyon jó, ehhez a fajta érettségihez szerintem nem elég.”
   
 • „Végigrágtam magam több tankönyvön is, nyugodt szívvel engedett el a kémiatanárom, hogy nem lesz itt gond, de ezek olyan komplex és olyan egymásra épülő feladatok voltak hogy csak néztem!”
   
 • „Én hazajöttem és 2 órán át sírtam… Második nekifutás volt, és nem éreztem, hogy visszajött volna a sok munka és gyakorlás, amit belefektettem, nagyon csalódott vagyok. Úgy éreztem, hogy elméletből elég jól állok, de ezekbe a feladatokba beletört a bicskám.”

A szóbelivel általában felfelé lehet húzni a végső pontszámot, ám ott is számos olyan buktató fordul elő, amire ha nem készülsz fel előre, akkor igen kellemetlenül érinthet. Elvégzendő kísérletek is lesznek, amitől általában rettegnek a diákok.

Számtalan csalódott diák kényszerül egy év halasztásra és újraérettségizésre az emelt kémia miatt. Ezzel viszont gyakorlatilag elmegy 1 év az életből, ami különösen fájdalmas, mivel az orvosi szakok és a gyógyszerészet eleve 5-6 éves osztatlan képzések. (A hasonló korú barátok és a volt osztálytársak már így is vígan átveszik a BSc/BA diplomájukat 3 év után, mikor az orvosisok halasztás nélkül is még csak az egyetem felénél járnak).

Az oktatási hivatal sem halmoz el túl sok információval… Például a kémia érettségi vizsgakövetelményeiben szereplő elvárásokat is elég nehéz pontosan értelmezni. Mi a különbség például az „értse/értelmezze/tudja” kifejezések között, ezeket máshogy kérik számon? Vagy ott vannak a nagyon jól hangzó elvárt kompetenciák, pl. „korrelatív gondolkodás”„analógiák azonosítása”, vagy éppen az „etikai érzékenység”. Ezekkel a képességekkel te vajon rendelkezel már? Abból néhány félmondatból nehéz kideríteni, hogy pontosan hogyan is nyilvánulnak meg ezek az érettségin…

Ha nem tagozatos osztályba jársz, vagy nincs egy erős fakt a sulidban, akkor nem leszel könnyű helyzetben. Főleg akkor, ha olyan helyre jelentkezel, ahová magas pontszámra lesz szükség a bejutáshoz (orvosi karok, gyógyszerészet stb.). Ha jó eredményt szeretnél elérni, akkor minél hamarabb az érettségire kell összpontosítani!

Ráadásul 2020-tól JELENTŐSEN megnehezednek a felvételi követelmények. Még teljesen biztos információkat senki sem tud, de nagyon úgy néz ki, hogy pont az orvosira, gyógyszerészetire jelentkezőket fogják a leghátrányosabban érinteni a változások. Vagyis a megszokottnál is magasabb pontszám elérése válik szükségessé!

Mi akkor a megoldás?

Annyira sok a kérdőjel és a bizonytalanság, hogy a diákok 90%-a előbb-utóbb arra a felismerésre jut, hogy itt bizony külső segítségre is szükség lesz. Ez viszont újabb kérdéseket vet fel: kire bízd a felkészítést? Magántanár, tanfolyam? Esetleg mindkettő?

Ez az online felkészítő tanfolyam azért jött létre, hogy eloszlassa a kémia érettségivel kapcsolatos sötét felhőket a fejed felől:

 • Ez egy 30+4 hetes online tanfolyam, amely az elejétől a végéig, lépésről-lépésre végigvezet minden tananyagon. Egy olyan képzés, amely egy tanfolyam és egy magántanár előnyös tulajdonságait ötvözi. Így a leglogikusabb, mégis legalaposabb felkészítést kapod a lehető legjobb áron.
   
 • Biztos lehetsz benne, hogy amit ezen a tanfolyamon tanulsz, az lefed minden szükséges tananyagot, és begyakoroltat minden készséget amelyre az emelt kémia érettségin szükséged lesz
   
 • A tanfolyam segítségével neked egyáltalán nem kell foglalkozni azzal, hogy vajon milyen tankönyvet forgass vagy milyen feladatokat kell megcsinálnod. Vagyis a felkészülésre szánt időt magával a tanulással fogod tölteni, nem pedig azzal, hogy kiderítsd egyáltalán mit, és hogyan kellene megtanulni.
   
 • Videókon, prezentációkon, interaktív anyagokon és feladatokon keresztül készülhetsz fel a kémia érettségire úgy, hogy a tanfolyam a saját otthonodban zajlik, a saját időbeosztásod szerint.
   
 • Heti bontásban, témakörökre osztva fogod kapni a tananyagokat, feladatokat, és bármikor hozzáférhetsz a korábbi anyagokhoz is. Így nem is zúdul rád egyszerre az egész tananyag, de vissza is térhetsz 1-1 anyagrészre amikor csak szükségét érzed. A tananyagokat egészen a szóbeli végéig (2020. június 30-ig) elérheted.

Ráadásul teljesen ingyen ki is próbálhatod!

Kipróbálhatod, hogy mire számíthatsz: az első néhány témakör ingyenesen elérhető, kötelezettségek nélkül:

Témakörök

A tanfolyam az emelt kémia érettségi minden témakörét lefedi, a tananyag 6 nagyobb részre osztható:​

Kitől fogsz tanulni?

Az oktató:

varga szabolcs profilkép

Varga Szabolcs

Gyógyszeripari vegyészmérnök

Évek óta foglalkozom a kémia – és részben a biológia – érettségit érintő kérdésekkel, tanulók segítésével a felkészülésben. Néhány éve létrehoztam a BioKemOnline – Biológia és kémia érettségi portált, ahol különböző online elérhető tartalmakkal (cikkek, elemzések, mini interjúk, ábrák stb.) is támogatom a jellemzően orvosi, illetve gyógyszerészi pályákra készülőket.
2018-ban kiváló minősítéssel végeztem a Debreceni Egyetem gyógyszeripari vegyészmérnök mesterszakán. 4 évig tagja voltam a Gyógyszerésztudományi Kar egyik kutatócsoportjának. Gyógyszeriparban szerzett gyakorlatomnak és kutatói tapasztalataimnak köszönhetően jártas vagyok a kémia érettségin is egyre nagyobb hangsúlyt kapó, valós kémiai problémák megoldásában.
2018 óta online tanfolyam keretében is segítem az emelt szintű kémia érettségit tevők felkészülését. Ennek során már több mint 50 diák vett részt tanfolyamaimon és igen pozitív visszajelzéseket kaptam. A legtöbb diák – nagy örömömre – sikeresen bejutott a kívánt egyetemi szakra.

Annyira még nem is volt régen, amikor 2010 környékén hasonló cipőben jártam mint most te. Ugyan azok a kérdések, kételyek keringtek a fejemben.

Ráadásul nem volt könnyű dolgom, mivel sosem olyan iskolába jártam, ahol a kémia túlzottan fontos tárgy lett volna.

Örültem volna, ha valaki “fogja a kezem”, és végül igénybe is vettem külső segítséget. Azóta pedig a kémia lett az életem, és már több éve én is olyanoknak segítek, mint egykor én is voltam.

Ez a tanfolyam első sorban azokra koncentrál, akiknek magas pontszámra lesz szükségük, és ennek érdekében hajlandóak is tenni. A tanfolyam felépítése ennek megfelelő lesz. Ezért itt nem elég majd csak úgy nézegetni a videókat, meg néha-néha megcsinálni egy feladatot. A siker érdekében különböző számonkérések is lesznek! A haladásodat folyamatosan figyelemmel fogom követni, minden héten “kötelező” feladatokat, értékeléseket és nem utolsó sorban motivációt kapsz majd tőlem.

Nem fogok mellébeszélni, az emelt kémia érettségi elég nehéz (néha még én is megakadok egy pillanatra néhány feladat láttán). Nagy fába vágod tehát a fejszédet!

Ha esetleg olyan tanfolyamot keresel, ahol varázsütésre a fejedbe öntik a tudást, és munka befektetése nélkül is sikert lehet elérni, akkor most nem jó helyen jársz. De elárulhatom, hogy bármeddig keresgetnél, olyan tanfolyamot úgy sem találnál. Ha valaki mégis ezt ígéri, az nem mond igazat.

Viszont a tanfolyam felépítését, időtartamát, tempóját igyekszem úgy kialakítani, hogy folyamatos tanulással, készüléssel a lehető legkényelmesebben tudj felkészülni az érettségire (vagy mondhatnám úgy is, hogy a lehető legkevesebbszer legyen eleged az egészből 😀 ).

Mivel én nagyon szeretem a kémiát, így nem titkolt szándékom, hogy veled is megszerettessem. Ezért a magas elvárások ellenére enyhíteni szeretném a nehézségeidet, és kívánom, hogy meglásd a szépséget is ebben az egészben. Nekem ez különös szívügyem, mivel a kémia tantárgy megítélése az utóbbi időkben eléggé hanyatlóban van.

Próbáld ki ingyenesen!

A tanfolyam próbaverziója csak néhány kattintásba kerül

Vélemények

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták, vagy be is iratkoztak korábban a tanfolyamra?

N. Fruzsina

Szerintem a tanfolyam nagyon alapos, tetszik hogy a gyakorló számítási feladatoknál minden feladat megoldási menete egyenként le van vezetve, ez nagyon sokat segít a megértésben. Az anyagok mindig jól érthetően vannak leadva, nem unalmas és száraz, fenn tudja tartani az érdeklődésemet. A heti tesztek segítenek abban, hogy jól begyakoroljam a leadott anyagot.
Emellett a tanfolyam számomra majdnem mindig mindennapi foglalkozást igényel, sok az anyag, de cserébe úgy érzem nagyon jó, alapos és átfogó képet ad a kémiáról, ami elengedhetetlen egy jó emelt szintű érettségihez.
Nagyon jó, hogy mindig a saját tempómban haladhatok és akkor tanulok amikor akarok. Főleg ezért is választottam az online felkészítést.
Külön tetszik, hogy van egy tanár, akinek interneten keresztül mindig lehet írni és ő minden felmerülő kérdésemre készséggel válaszol, többnyire elég hamar.
Kritikának csak annyi, hogy párszor volt olyan, hogy elírást találtam egy számolás levezetésében, de ezt is hamar tisztázni lehetett írásban, nem jelentett gondot.
Szerintem jó tanfolyam, és kifejezetten praktikus olyanoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak utazgatni egy tanárhoz, mert ez, ahol van internet, bármikor elérhető.

B. Alexandra

Korábban egyáltalán nem értettem a kémiát, a tanfolyam első tananyaga után tudom, hogy pontosan mi az az atom és innentől kezdve kezdem kapisgálni, hogy mi is az a kémia.

B. Renáta

Sajnos mivel lecsúsztam a jelentkezési határidőről [szerk.: korábban] (még vacilláltam az ár miatt) csak az első hét anyaga alapján tudom értékelni, de az mindenféleképpen nagyon jó, tiszta és érthető.

B. Bettina

Egy nagyon hasznos összefoglalóban részesültem a kémia tantárgyból a tanfolyam tananyagainak feldolgozása során. Értékes támogatást, segítséget kaptam az emelt szintű érettségire való felkészülésemhez. Szívesen ajánlom másoknak is. 🙂 Köszönöm

V. Olivér

Rengeteget tanulok a tanfolyamodból. Igaz még csak 11.es vagyok, de a jövőben is a kémiával szeretnék foglalkozni és nagyon sokat segít ez az oldal.

A. Veronika

Imádom! Alapok nélkül is minden érthető. Nem unalmas, kicsit se hasonlítható egy iskolai tanórához. Nagyon jó, hogy akkor és ott csinálhatom a tanfolyamot, ahol szeretném. Nincs helyhez és időhöz kötve. Nem kell órákat utaznom, mégis ugyanúgy megtanulom és megértem az alapoktól kezdve a tananyagot.

N. Dema

Nekem rengeteget segített, szépen összefoglalja mindazt, ami kell. A legjobb az volt, hogy videók segítségével tanulhattam. Segített megérteni az anyagot, így nem magolnom kellett azt. Már az első héten volt részem heuréka-érzésben. 🙂

Kinek ajánlott?

 • Első sorban azoknak szól, akiknek magas pontszámra lesz szükségük, és ennek érdekében hajlandóak is tenni. A tanfolyam ennek a figyelembevételével van összeállítva. Nem csak elméleti anyagok, hanem feladatok, feladatmegoldások is lesznek. Vagyis ez nem csak az a nézegetős-olvasgatós, minimális ismeretekre törekvő tanfolyam lesz.
   
 • Azoknak, akik szeretnének a legköltséghatékonyabban felkészülni. Magántanárral felkészülni igen megterhelő anyagilag, és sok témakör esetén felesleges is az állandó tanári jelenlét. Azonban egy átlagos tanfolyam pedig nem nyújt kellő egyéni figyelmet: ha valami nem világos, a rohanó tempóban megtartott órákon csak egy-egy futó kérdésre szokott lehetőség lenni. Ezen a tanfolyamon megkapsz mindent ami az egyéni haladáshoz szükséges, azonban a fejlődésed figyelemmel lesz követve, és szükség esetén személyes konzultációk keretében is segítséget kapsz.
   
 • Olyanok számára, akik már esetleg próbálkoztak korábban az emelt kémia érettségivel, ám az egyetemhez szükséges pontszámot nem sikerült elérni, így újra próbálkoznának.
   
 • Akik szeretnének időt spórolni. Ha például vidéki vagy, és szeretnéd a nagyvárosokban tartott felkészítőkre való utakat megspórolni. Vagy ha egyszerűen csak szívesebben tanulnál otthonról. Illetve, ha a tanulásra szánt időt magával a tanulással szeretnéd tölteni nem pedig azzal hogy kiderítsd mit, és hogyan kellene megtanulni.

A tanfolyam első témakörei kötelezettségvállalás nélkül megtekinthetők

Nézd meg, hogy mire számíthatsz ha beiratkozol

Hogy fog kinézni ez az egész tanfolyam?

Erre a kérdésre a legegyszerűbben az ingyenes próbaverzió igénybevételével kaphatsz választ, amely az első témakörök anyagait tartalmazza. Ebből megtudhatod, hogy hogyan néz ki a tanfolyam felülete, és hogy körülbelül mire számíthatsz az egész tanfolyam során.

Röviden:

A tananyagot 30 témakörre bontva, heti bontásban április elejéig ezen a weboldalon keresztül fogod megkapni, amelyeket a 2020-as vizsgaidőszak végéig (június 30.) érhetsz el.

Erre egy külön tanulói felület van létrehozva a weboldalon, amely saját, személyes profil létrehozásával érhető el. A tananyagok prezentációkból, videókból, feladatokból, különböző multimédiás anyagokból állnak.

Néhány anyagot emailben fogsz kapni, ez már az ingyenes próbaverzióra is igaz. Az elsődleges kommunikációs eszközünk is az email lesz!

A tananyagokat a saját igényed, tempód szerint dolgozhatod fel. Itt nincs olyan, hogy lemaradsz az órán, ezért annak a napnak lőttek is. Ha valami nem világos, csak visszatekersz a videókban/prezikben, vagy újranézed az egészet.

Közben lehetőséged lesz jelezni, ha elakadsz, segítségre van szükséged, vagy csak valamit át szeretnél beszélni. Technikai, a weboldal használatával kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban bármikor segítséget kapsz. A tananyagokkal kapcsolatos kérdésekben heti 2×1 óra konzultációs lehetőséged lesz fix időpontban.

A tanfolyam első témakörei ingyenesen, kötelezettségvállalás nélkül elérhetőek, a további anyagokhoz fizetést követően tudsz hozzáférni.

Április végén lehetőséged lesz élőben egy írásbeli próbaérettségire, budapesti helyszínen.

Az írásbeli vizsgát követően a szóbeli vizsgához tartozó anyagok is elérhetővé válnak a weboldalon. A szóbeli vizsga előtt szintén lehetőséged lesz egy próbaérettségire – ez interneten (pl. skype) keresztül fog történni.

Extrák

Itt nem csak egy nagy tananyag-halmazt fogsz kapni, hanem a következőket is:

Jellemzők

Mire számíthatsz a tanfolyamtól?

Teljes körű felkészítés – Nem számít, hogy most milyen szinten állsz, úgy is az alapoktól kezdünk mindent. Tehát ha eddig sose figyeltél kémia órán, akkor sincs baj. Ha pedig már haladóbb szinten állsz, akkor az eleje kiváló ismétlő lesz, valamint kijavítja a nagyon gyakori téveszméket az alapokkal kapcsolatban. Nem csak az írásbelire, hanem a szóbelire is felkészülünk.

Szabad időbeosztás – Mivel a tanfolyam neten keresztül bármikor elérhető, nem vagy időpontokhoz kötve. A tanfolyam akkor van, amikor te akarod. Az anyagok feldolgozása olyan ütemben történik, ahogy neked megfelelő.

Kötetlen helyszín – Nem csak időponthoz nem vagy kötve, de helyszínhez sem. A tanfolyamot ott „tartjuk”, ahol te szeretnéd. Csak internet elérés legyen ott, meg egy laptop/tablet/okos telefon. Nem kell semelyik nagyváros felkészítőjéhez igazodni, és utazgatni sem. Ezzel mellesleg utazási költséget és persze időt is megspórolsz.

Rendszeresség – Nem egyszerre zúdul rád az egész tananyag, és a követelmények beosztásával sem kell foglalkoznod. A tananyagok témakörökre vannak bontva, és heti beosztásban kapod az újabb leckéket. Tesztekkel mindig ellenőrizheted a tudásod, így nyugodt lehetsz a haladásoddal kapcsolatban.

Biztonság – Az egész tanfolyamot a legjobban egy GPS-hez tudnám hasonlítani: csak beütöd az elején, hogy hová szeretnél eljutni, és biztos lehetsz benne, hogy ha követed az utasításait, akkor a végén el is fogsz jutni oda. Viszont ha nem veszel igénybe külső segítséget, vagy ha nem a megfelelőt veszed igénybe, akkor olyan lesz a felkészülés, mintha valaki az anyós ülésről egy régi, rossz, összehajtogatós térkép alapján akarna navigálni téged: ha szerencséd van, akkor csak eltévedsz párszor, rosszabb esetben meg sem érkezel a célhoz.

Csoport – A tanfolyam során része leszel egy csoportnak, akik hozzád hasonlóan azonos célért küzdenek. Így nem csak az oktatóval, hanem akár egymással is meg lehet beszélni a különböző kérdéseket, tapasztalatokat.

Ellenőrzés, visszajelzés – A haladásod, fejlődésed figyelemmel fogom kísérni. Különböző feladatokon/követelményeken keresztül, értékelésekkel és tanácsokkal foglak ellátni a tanfolyam során.

Mi az ami nem lesz?

Jól hangzik, mutasd a próbaverziót!

Mennyibe kerül?

A teljes tanfolyam a konzultációs lehetőségekkel és a próbaérettségikkel együtt 79.900 Ft. Lehetőséged van 3 részletben is fizetni, ekkor 3×29.900 Ft a tanfolyam ára.

A tanfolyam menete

A tananyagok elosztásának és elérhetővé válásának rövid áttekintése:

Szeptember 8. – Ingyenes próbaverzió

Atomszerkezet, Elektronszerkezet, Számítási alapok

Szeptember 9. – November 3.
ANYAGSZERKEZET

Atomszerkezet, Elektronszerkezet, Periódusos rendszer, Ionok, Első- és másodrendű kémiai kötések, Molekulák, Anyagi halmazok, Halmazállapotok, Oldatok, Diszperz- és kolloid rendszerek

November 4. – Január 5.
ÁLTALÁNOS KÉMIA

Kémiai reakció, Sztöchiometria, Termokémia, Reakciókinetika, Egyensúly, Sav-bázis reakciók, Redoxireakciók, Egyéb reakciók, Elektrokémia

Január 6. – Február 9.
SZERVETLEN KÉMIA

Hidrogén, Nemesgázok, Halogének, Oxigéncsoport, Nitrogéncsoport, Széncsoport, Fémek

Február 10. – Április 5.
SZERVES KÉMIA

Szerves kémia alapok, Nevezéktan, Izoméria, Szénhidrogének, Halogénezett szénhidrogének, Oxigéntartalmú szerves vegyületek, Nitrogéntartalmú szerves vegyületek, Természetes vegyületek, Műanyagok

Április vége

Írásbeli próbaérettségi – Budapest

Május 15. – Június 10.

Szóbeli érettségi tananyagok – kísérletek, tételek

Június

Szóbeli próbaérettségi a vizsga előtt 2-3 nappal – Videóhívás interneten keresztül

Gyakori kérdések a tanfolyammal kapcsolatban

A tanfolyam tulajdonképpen már “elindult”, bármikor bekapcsolódhatsz. Az első témakörök anyagai ingyenesen elérhetőek regisztráció után azonnal. A tanfolyam további anyagai a beiratkozás után válnak hozzáférhetővé.

85% körüli eredmény elérése a cél. Azért, mert ha melléteszel még egy ilyen eredményű érettségit (valószínűleg bioszt), akkor az elmúlt évek ponthatárai alapján nagy valószínűséggel bármelyik lehetséges egyetemre bekerülsz, ahová emelt kémia szükséges. Még a nehezebb “pontduplázós” módszerrel is: pl. emelt bioszból is elérsz 85%-ot, akkor (85+85)*2=340 pont, 100 plusz ponttal pedig összesen 440. Ennél csak néhány ponttal képzelhető el magasabb küszöb 1-2 szakon, a legtöbb helyre ennél inkább alacsonyabb a ponthatár. A másik módszerrel számolt (tanulmányi+érettségi eredmények) pontszám pedig általában mindig kedvezőbb, így ilyen eredmények mellett közel biztos a bejutás. A pontszámítás 2020-tól némileg megváltozik, és csak az egyik emelt érettségiért fog többletpont járni, de ettől függetlenül ilyen eredményekkel továbbra is nagyon valószínű, hogy be lehet jutni az egyetemre.

A jelentkezés jelenleg nyitott, azonban a jelentkezők számának függvényében ez hamarosan változik, így érdemes minél minél hamarabb beiratkozni!

A videókat, tananyagokat legalább egyszer végig kell nézned, az online kitölthető kvíz feladatokat pedig legalább egyszer 85%-ra meg kell oldanod ahhoz, hogy elvégzettnek jelölhesd meg. Ezek mellett még vázlatok készítése és kézzel írott feladatok lesznek.

Vannak még úgynevezett “erősen ajánlott” feladatok is. Ezek általában más szerzők műveiből valók. Viszont ezeket is érdemes komolyan venni, és meg is csinálni. Ilyen például az alap számolási feladatokhoz készült “Ötösöm lesz kémiából” című könyv. Ezért ezt a könyvet például mindenképp érdemes beszerezned, mindenki használja a felkészüléshez.

Alapvetően semmilyen “szankció” nincs, nem leszel pl. kizárva a tanfolyamból vagy bármi ilyesmi. A felkészülési idő elég hosszú, nyilván előfordulhat néhány esetben, hogy nem tudsz valamiért teljesíteni egy feladatot (például egy hétre elutazol, és nem szeretnél a kémia érettségivel foglalkozni közben). A saját érdekedben azonban érdemes minél kevesebbszer így tenni. A tanfolyamnak az alapelve a rendszeres készülés. Ez azért van, mert csak így lehet magas pontszámot elérni – ami a célja ennek a felkészítőnek.

Erősen ajánlott lesz szabaddá tenni magad az írásbeli próbaérettségire, hiszen egy ilyen próba igen nagy segítséget jelent az “éles bevetés” előtt. Nincs azonban akkor sem semmi gond, ha végül mégsem tudsz megjelenni. A próba szóbeli neten keresztül lesz, így biztosan találunk majd alkalmas időpontot! Amennyiben azonban nem szeretnél, vagy nem tudsz valamelyiken részt venni, akkor sincs semmi probléma.

Nem! Sőt, ez szigorúan tilos! Ez a rendszerben nyomon követhető, és be nem tartása esetén a tanfolyam hozzáférésed felfüggesztésre kerül. Másrészt ennek nincs is nagyon értelme, hiszen a tanfolyam teljesen személyre szabott, 2 vagy több ember használata esetén értelmét veszti.

 • Regisztráció
vagy
Elfelejtetted a jelszavad? Add meg az e-mail címed, és kapsz egy linket egy új jelszó létrehozásához e-mailben.
Adataidat nem osztjuk meg senkivel.
Scroll to Top